15 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met yoga & meditatie en dat heeft ontzettend veel voor mij betekend in alles wat ik daarna heb gedaan en nog steeds doe. Persoonlijk, spiritueel en in mijn bedrijf. In 2012 heb ik een yoga teacher training gevolgd in Amsterdam bij Johan Noorloos, Marcel van de Vis & Anat Geiger. Dat was het begin van een mooie reis die nog steeds in beweging is. Yoga & meditatie is voor mij connecting body, mind, soul & spirit en een groot onderdeel van de dingen die ik doe en waarmee ik anderen help. Met tevens een achtergrond in communicatie & NLP begeleid intuïtief en vanuit mijn hart vinyasa flow lessen en yin yogasessies. Mijn intentie is jou te helpen ontdekken en herinneren wie je diep van binnen bent en ruimte te creëren voor datgene waar jij ontzettend blij van wordt en gaat stralen. Je mag je licht laten schijnen en je liefde delen met de wereld. It’s time!

One-day retreat

Op donderdag 8 december 2022 is het eerste one-day retreat ‘The LOVE Edition’. Een volledige dag voor jou en je bedrijf op een prachtige locatie met goeie koffie, overheerlijk eten en alle aandacht voor jou.

Yoga on Kos

Be yourself in a relaxed, calm and inspiring environment. The yoga weeks are tailored for you to relax and recharge. You will be pampered and at the same time still maintain your privacy. Whatever you desire, everything is possible! The beautiful beaches of Kos, delicious Greek food, a wonderful massage and the various possibilities for hiking, cycling and swimming in the sea will make your yoga holiday complete.

Retreat yourself

Geniet van een heerlijk yoga weekend aan zee op deze prachtige locatie! Op loopafstand van het strand ligt de sfeervolle locatie Yogabee welke is voorzien van alle luxe: een riante woonkamer, mooi ingerichte slaapkamers met heerlijke bedden, een ruime yogastudio met prachtig uitzicht over de weilanden, een binnenzwembad met sauna en zelfs een tennisbaan. Maak tussen de yogalessen door een strandwandeling, bezoek  het pittoreske dorp Domburg of ontspan in het zwembad en de sauna. Dit yoga weekend is geheel verzorgd inclusief twee overnachtingen, heerlijke vegetarische maaltijden en gezonde homemade tussendoortjes. Een compleet weekend om even helemaal op te laden 

Mooirivier

Meer rust in je hoofd? Wie is er niet naar op zoek. Yoga is goed voor je lichaam en je geest! Geniet tijdens dit weekend van de mooie rustige omgeving en van lekker eten. Een paar dagen weg van alles is dé perfecte manier om jezelf wat ontspanning te gunnen.

Contact