Hi, there!

Leuk je te ontmoeten!  Mijn naam is Marja, enthousiast, lichtwerker, joyful, avontuurlijk en altijd in bloei: persoonlijk, spiritueel en business wise.

In 2016 lanceerde ik mijn eerste online challenge met 300 deelnemers. Daarna volgden verschillende online programma’s, trainingen en nieuwe challenges. Stond ik op het (online) podium voor honderden studenten en begeleid ik al jaren retreats in binnen en buitenland.

Nu begeleid en empower ik vrouwelijke ondernemers met een zielsmissie én heldere visie naar een succesvol bedrijf vanuit liefde. 

Intuitie & vertrouwen

Ik heb jaren lang ‘hard’ gewerkt, zat veel in de actie energie en had steeds het idee dat ik van alles moest ‘produceren’. Om maar gezien te worden en succesvol te zijn. Inmiddels heb ik ontdekt dat dat heel anders kan. Het kan vanuit zuivere afstemming,  overgave en vertrouwen. In lijn met jouw waarden, wijsheid en talenten. Dat ben ik gaan toe passen in mijn bedrijf. Werken volgens mijn inner guidance. Luisteren naar mijn lichaam en de boodschappen van boven. Intuïtief. De grote beslissingen die ik maakte vanuit mijn inner guidance waren altijd kloppend, omdat je het diep van binnen gewoon ‘weetl. Vanuit dat intuïtieve vertrouwen, ontspanning en plezier richt ik nu mijn business & life in. 

Life is good!

Ik geloof er in dat je het allermooiste uit jezelf mag halen. Je jouw talenten, wijsheid, kennis en alle ervaringen mag inzetten en vanuit jouw energie maken werken. Met de allerleukste mensen. En hiermee mag jij een groot verschil aanbrengen in de wereld.

En believe me: life is good! Het is leuk, licht en vol plezier. Jij bepaalt wat jij ervan maakt. Jij hebt de creatie-kracht in je om je leven te creëren en manifesteren. Vanuit de verbinding met jezelf. Luisterend naar je hart, je inner guidance en in samenwerking met het Universum. En daar dan ook echt voor te durven gaan. Big, bold, brave & beautiful. Alle inspiratie, antwoorden en inzichten zitten in jou. En vanuit liefde, plezier en ontspanning mag jij doen wat jij te doen hebt hier op aarde en daar ook succesvol mee zijn op jouw voorwaarden.

Let's get in touch

Heb je een vraag of wil je meer weten over hoe je met mij kunt samenwerken? Stuur een e-mail naar info@marjabazuin.nl. Wil je heel graag en snel contact over een toffe samenwerking? Je kunt me altijd berichtje sturen.