fbpx

I am a Lightworker, a love Rebel and a Woman on a Mission

Yes, this is me! Mijn naam is Marja, enthousiast, blij, creatief en altijd in voor een nieuw avontuur en het ontdekken van nieuwe dingen. Persoonlijk & spiritueel én in mijn business. Altijd in ontwikkeling. Ik houd ervan om dingen anders te doen, op mijn manier en vanuit mijn eigen liefdevolle energie. Intuïtief. Mijn intuïtie is altijd heel sterk geweest en alle beslissingen die ik gemaakt heb op basis van mijn gevoel waren kloppend. Heel kloppend. En vanuit dat intuïtieve vertrouwen, ontspanning en plezier richt ik nu mijn business & life in.

Ik geloof er in dat je het allermooiste uit jezelf mag halen. Je jouw talenten, wijsheid, kennis en alle ervaringen mag inzetten en vanuit jouw energie maken werken. Met de allerleukste mensen. En hiermee mag jij een groot verschil aanbrengen in de wereld.

En believe me: life is good! Het is leuk, licht en vol plezier. Jij bepaalt wat jij er van maakt. Jij hebt de creatie-kracht in je om je leven te creëren. Vanuit de verbinding met jezelf. Met je hart. Want daar ligt alle inspiratie. Het zit in jou. En vanuit liefde en ontspanning mag jij doen wat jij te doen hebt. Daar geloof ik in! En dat wil ik delen met jou! I am curious, waar geloof jij in?