fbpx

Hi, this is me!

Mijn naam is Marja. Vol enthousiasme, blij, creatief en altijd in voor een nieuw avontuur. Persoonlijk, spiritueel én in mijn business. Altijd op reis en in ontwikkeling. Ik heb jaren lang ‘hard’ gewerkt, zat veel in de actie energie en had steeds het idee dat ik van alles moest ‘produceren’. Om maar gezien te worden en succesvol te zijn. Inmiddels heb ik ontdekt dat dat heel anders kan. Het mag veel meer vanuit overgave, zachtheid, ontspanning en vertrouwen en op jouw eigen, unieke en authentieke zelf. In lijn met jouw waarden, wijsheid en talenten. Dat ben ik gaan toe passen in mijn bedrijf. Werken volgens mijn inner guidance. Luisteren naar mijn lichaam en de boodschappen van boven. Intuïtief. De grote beslissingen die ik maakte vanuit mijn inner guidance waren altijd kloppend, omdat je he diep van binnen gewoon weet. Vanuit dat intuïtieve vertrouwen, ontspanning en plezier richt ik nu mijn business & life in. Mijn missie is licht, liefde, plezier en overvloed verspreiden ik gun het jou ook om ook op jouw unieke en authentieke te leven & ondernemen. It’s time to do it your way. 

Let's discover & explore

Ik geloof er in dat je het allermooiste uit jezelf mag halen. Je jouw talenten, wijsheid, kennis en alle ervaringen mag inzetten en vanuit jouw energie maken werken. Met de allerleukste mensen. En hiermee mag jij een groot verschil aanbrengen in de wereld.

En believe me: life is good! Het is leuk, licht en vol plezier. Jij bepaalt wat jij er van maakt. Jij hebt de creatie-kracht in je om je leven te creëren. Vanuit de verbinding met jezelf. Met je hart, je inner guidance en in samenwerking met het Universum. Alle inspiratie, antwoorden en inzichten zitten in jou. En vanuit liefde, plezier en ontspanning mag jij doen wat jij te doen hebt hier op aarde. 

Bekend van

Contact