Waar heb jij behoefte aan?

Vind jij het ook lastig om écht tijd te nemen voor jezelf? Tijd om weer helemaal op te laden? Wil je dat wel en zeg je dat ook elke dag weer tegen jezelf, alleen komt er altijd wel iets tussen? Geef je een ander wel de aandacht en sta je ook altijd voor iedereen klaar?

En merk je dat je veel in je hoofd zit, verstandelijk beslissingen maakt, alleen eigenlijk meer naar je gevoel zou willen luisteren en vanuit daar keuzes zou willen maken?

Ook ik heb dit jaren gedaan! Veel en hard werken in de hoop ‘gezien’ te worden en waardering te krijgen. Alles moest perfect en mijn lat lag heel hoog. Gaf te weinig aandacht en liefde aan mezelf en koos lang voor zekerheid, maakte vaak beslissingen vanuit mijn hoofd, verstandelijk.

Yoga brengt me elke keer weer dichterbij mijn gevoel. ‘Waar heb ik behoefte aan?’ ‘Wat heb ik nu nodig?’ ‘En wat vind ik belangrijk?’ Yoga maakt mij bewust en haalt mij uit mijn hoofd en brengt mij in mijn lichaam. Ik ga van inspanning naar ontspanning. En vanuit die ontspanning is er rust en ruimte. En dan ontstaat er nieuwe energie én creativiteit om vanuit vertrouwen en liefde die dingen te doen die ik echt heel graag wil doen!

Wil jij ervaren wat een yoga lifestyle voor jou kan doen? Je bewuster worden van je lichaam, gedachten en emoties? Doe dan mee met de gratis online 7-Day Yoga Challenge

In 7 dagen:
– maak je kennis met de yoga lifestyle
– ontdek je wat een yoga lifestyle voor jou kan doen
– geef je jezelf de liefde en aandacht die je verdient
– word je je bewust van wat écht belangrijk voor je is
– ontwikkel je rituelen die je elke dag weer kunt gebruiken

Je kunt je hier aanmelden.

Liefs Marja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *