The Magnet 1:1

Aantrekkingskracht van binnenuit

stel je eens voor...

Je wordt wakker in het leven van je dromen. Een leven vol licht, liefde, plezier en overvloed. Een leven met een prachtig bedrijf. Je ervaart financiële vrijheid en je omringt met de mensen van wie je houdt. Elke dag is een feestje. Je werkt samen met de allerleukste klanten (online en offline), je download inspiratie en inzichten vanuit het Universum en zet dit afgestemd om in actie op Aarde. Je maakt impact met jouw talenten en wijsheid. Klanten staan voor je in de rij en willen door jou geholpen worden. Je laat jouw licht schijnen, deelt je liefde en laat je stem horen. Hoe voelt dat? 

You are a magnet

Alles is energie. Alles staat met elkaar in verbinding. Energie trekt energie aan. Jij bent als een magneet. Met je gedachten en je gevoelens creëer je jouw werkelijkheid. De zaadjes die je vandaag plant in je onderbewustzijn, zijn de bloemen van morgen. Wat jij NU denkt, voelt en gelooft creëert jouw toekomst. It is time to create your future. It is time to florish!

Waar sta je nu?

Wil jij jouw unieke licht nog meer laten schijnen hier op Aarde, je ware natuur nog meer laten zien en nu echt je zielsmissie leven? En in alles wat je doet vertrouwen op je intuïtie en samenwerken met het Universum? 

Voel jij aan alles dat het nu echt de tijd is om je talenten in te zetten en je wijsheid te delen en daar succesvol mee te zijn? I can tell you: It is time! Ga staan voor wie jij bent. Omarm jezelf. Diep van binnen weet je wat jij te doen hebt en daar kun jij succesvol mee zijn. Makkelijk en moeiteloos. Financiële overvloed is on it’s way.

What to expect?

Een reis van 3, 7 of 12 maanden waarin je je zielsmissie verder ontvouwt en giet in loved-based business waarmee je succesvol bent en samenwerkt met de allerleukste klanten. 

Je leert hoe je makkelijk en snel afstemt op je intuïtie en je hart en hoe je intuned op het veld van oneindige mogelijkheden. Hoe je energie shift als je terugvalt in oude patronen en gedachten. Je verbindt je met jouw wijsheid en focus op jouw visie voor de wereld. 

Dit is een ontdekkingsreis naar het pad van je hart. Het volgen van je inner voice en inner wisdom als kompas voor jezelf en je bedrijf.

Hoe langer we samenwerken, hoe dieper we tot de kern gaan. Hoe groter het feest voor jou en je bedrijf. 

We kijken naar je aanbod, je verdienmodel, je online imago (website en social media) en wat jij vanuit je hart echt echt te doen hebt, zodat klanten contact opnemen met jou. Ontdek wat bij jou heel makkelijk, snel en vol energie gaat. Moeiteloos en heel natuurlijk. 

Kleur je dagen
Omarm je mooiste talenten 
Vergroot je intuïtieve gaven
Creëer je leven & je bedrijf 100% jij
Voel je kracht groeien
Maak impact

Thema's

A big change in mindset

Van tekort naar overvloed, van angst naar liefde. Van twijfel en onzekerheid, naar vertrouwen en daadkracht. Twist & turn.

Letting go of the old


Het loslaten van oude overtuigingen, oude gewoonten en learning new ones. Laat los wat niet meer dient en open je voor het nieuwe.

Shaming & gaming


Je verslavingen en afleidingen uit de weg gaan, om vanuit daar een heldere focus aanbrengen voor jou en je bedrijf. It’s fun!

LovE & Light energy

Afstemmen, luisteren naar je intuïtie en je hart. Voel & ervaar de liefde, het vertrouwen, de fun & de vrijheid.

Met impact verkopen


Je bedrijf echt nog meer op aarde brengen en intunen op jouw klant, jouw business en je aanbod.

Show up, rise up


Zet je bedrijf als merk neer met een prachtig aanbod voor je klanten. Waarbij je echt verbind met next level business. 

infinite possibilities

Tune in op het veld van oneindige mogelijkheden. Anything is possible. Voel je dat? 

EMBRACING THE NEW​

Activeer je nieuwe verhaal vol succes, liefde,  overvloed en plezier. Hoe ziet dat er voor jou uit? Voel je het al? 

Your vibe attracts your tribe

Wat je uitstraalt, trek je aan. Wat wil jij aantrekken? In elk moment heb je een keuze. Waar kies jij voor? 

'Zoals een dans'

Het 1:1 traject heeft me veel inzicht, rust en positiviteit gebracht. Het heeft ervoor gezorgd dat ik me kon openstellen voor alles wat op mijn pad kwam en dat zonder oordeel kon bekijken. Jouw begeleiding daarbij was ontzettend fijn en vertrouwd. De specifieke sessies kwamen altijd precies op het moment dat ik ze nodig had! Een beetje te vergelijken met een dans, zonder veel woorden gingen de weken in een ‘flow’ voorbij. Jouw begeleiding was altijd precies afgestemd zonder dat ik het gevoel had daarvoor ‘te moeten’ werken. Alles viel als puzzelstukjes in elkaar om daarna een prachtig geheel te vormen. Het heeft me laten inzien dat er zoveel uit het universum te halen is als je er maar op durft te vertrouwen! Een MAGISCH traject waar ik met veel dankbaarheid naar terug kijk!
Karlijn Cornel

AFter the journey

– Heb je heel helder waar je voor staat en wat je te doen hebt. Je zielsmissie is crystal clear
– Je ervaart focus, rust, helderheid en een diep vertrouwen
– Je hebt heldere en duidelijke, afgestemde doelen en creëert vanuit een steady focus
– Je bent zuiver afgestemd, haalt je verlangen naar Aarde en zet het met daadkracht en vertrouwen in de wereld. 
– Je gaat van goed naar briljant en keuzes binnen je bedrijf maak je heel makkelijk en snel.
– Je staat in verbinding met het Universum, zodat je elk moment van de dag inzichten, downloads en boodschappen ontvangt voor de volgende stappen. 
– Je weet hoe het voelt om afgestemd in actie te komen en durft de controle en het ‘moeten’ volledig los te laten. 
– Je hebt jouw mannelijke en vrouwelijke energie in balans gebracht.
– Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw geluk.

 


Are you ready?
Plan nu jouw call om kennis te maken

Wil je heel graag en snel contact over een toffe samenwerking? Je kunt me altijd berichtje sturen op: +31 612965046 of stuur een mail naar info@marjabazuin.nl. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. 

Wat krijg je Allemaal?

– Een 2-wekelijkse call van een 1,5 uur 
– Support via voice messages & e-mail
– Afgestemde meditaties & activaties
– Een retreat van 5 dagen op een magische locatie

Gift

Als je vanuit je hart ja zegt tegen The Magnet, ontvang je deze Monday Gift box die je inspireert en support op de reis die we samen gaan maken.

Je ontvangt: 
– De Slow Journal
– De Slow Down card deck
– Monday Stationairy set
– Monk & Anna notebook
– Edelsteen Clarity
– Edelsteen Creation
– 2x Palo Santo


Investering

Natuurlijk wil je graag weten wat je gaat investeren aan geld. 

3 maanden: 5.000,- ex BTW
7 maanden: 9.000,- ex BTW
12 maanden: 12.000,- ex BTW

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. 

Let's discover & explore

Hi! This is me! Mijn naam is Marja. Vol enthousiasme, blij, creatief en altijd in voor een nieuw avontuur. Persoonlijk & spiritueel én in mijn business. Altijd in op reis en in ontwikkeling. Ik heb jaren lang ‘hard’ gewerkt, zat veel in de ‘mannelijke’ energie van actie en had steeds het idee dat ik van alles moest ‘produceren’. Om maar gezien te worden én succesvol te zijn. Inmiddels heb ik ontdekt dat dat heel anders kan. Het mag veel meer vanuit overgave, zachtheid en ontspanning waarbij je de afstemming en je hart en intuïtie volgt en geïnspireerd in actie komt. Ik houd er absoluut van om dingen anders te doen, op mijn manier en vanuit mijn eigen liefdevolle energie. En dat ben ik gaan toe passen in mijn bedrijf. Werken volgens mijn inner guidance. Luisteren naar mijn lichaam en de boodschappen van boven. Intuïtief. De grote beslissingen die ik maakte vanuit mijn inner guidance waren altijd kloppend. En vanuit dat intuïtieve vertrouwen, ontspanning en plezier richt ik nu mijn business & life in. Mijn missie is licht, liefde, plezier en overvloed verspreiden ik gun het jou ook om ook op jouw unieke en authentieke te leven & ondernemen. It’s time to do it your way!