Online Yoga Programma

Van inspanning naar ontspanning

In 8 weken aan de slag met jezelf! Ruimte creëren in je 
lichaam. Contact maken met je hart en je intuïtie.


Yoga is the journey of the self, through the self, to the self’
– The Bhagavad Gita –

Herken je dit?

Vlieg je bijna elke dag van hot naar her? Van de ene afspraak naar de volgende?

Heb je het gevoel dat de dagen aan je voorbij vliegen?

Is jouw leven hectisch? Wordt er veel van je gevraagd?

Mis je de momenten voor jezelf om op te laden?

Merk je dat je hoofd zit vol gedachten die alle kanten op gaan en voel je je daardoor erg onrustig?

Merk je dat je het contact met jezelf een beetje kwijt bent geraakt en weet je niet meer precies waar jij nu echt blij van wordt?

Heb je het gevoel dat er meer is, alleen niet precies wat en hoe je daar mee in verbinding kunt komen?

' Fall in love with taking care of yourself. Mind. Body. Spirit.’

Hoe zou dit voor jou voelen?

Je staat veel bewuster in het leven. Weet wat jou energie geeft en waar jij blij van wordt. Je luistert naar je hart en je intuïtie.

Je ervaart meer rust in je hoofd, je voelt je helderder en laat je minder leiden door onzekere gedachten.

Je hebt een ritme gevonden met een dagelijkse yoga of meditatie practice om op te laden.

Je weet wat je moet doen als je je gestresst voelt, het even te veel wordt en hebt de tools om de stress van je af te laten glijden.

Je voelt je energiek, zit lekker in je vel en staat vol zelfvertrouwen in het leven.

Je weet hoe belangrijk het is om momenten voor jezelf in te plannen, zeker als de hectiek van alle dag de overhand neemt.

Ik ben Marja Bazuin en dankzij yoga, meditatie en NLP heb ik de afgelopen jaren geleerd meer en meer naar mezelf te luisteren en heb ik volledig voor mezelf gekozen en de stap genomen om het mooiste uit mezelf te halen en mijn dromen na te jagen en waar te maken. Stap voor stap.

Omdat ik er in geloof dat jij, net als ieder ander, het mooiste uit zichzelf mag halen. Helemaal jezelf mag, op jouw manier mag werken om de wereld mooier mag maken met jouw talenten, kwaliteiten en expertise.


Het Online Yoga Programma

Het programma voor de enthousiaste vrouw die self care boven aan de agenda wil
zetten en wil ontdekken wat belangrijk is voor haar.

 

 

 

Yoga staat voor verbinding. 
De verbinding tussen lichaam en je geest. 
Yoga haalt je uit je hoofd en laat je luisteren en voelen. 
Naar je lichaam, je hart en je intuïtie. 
Je gaat van inspanning naar ontspanning. 
En vanuit die ontspanning is er rust en ruimte. 
Dan ontstaat er nieuwe energie én creativiteit om vanuit vertrouwen en liefde te leven.

 

Yoga leert je te leven vanuit liefde & vertrouwen. 
Het maakt je bewust; bewust van je lichaam, van je gedachten, je gevoelens,
van wat jou energie geeft en wat je energie kost en waar je jezelf mee voedt.
Yoga haalt je uit je hoofd en weer in je lichaam.
Je durft weer te luisteren naar waar je écht behoefte aan hebt.
Wat is belangrijk voor je?
Je mag vertrouwen op je intuïtie en die dingen doen die je het allerliefste doet

 'Sometimes you have to stop thinking so much and just go where your heart takes you.'

'Just because my path is different doesn't mean I am lost.'

Het Online Yoga Programma

We gaan in 8 weken samen op reis. Je gaat aan de slag met dat wat echt belangrijk is voor je. Je gaat meer rust ervaren, meer energie, je voelt je minder gestrest en je vooral bewuster in het leven gaat staan. 

Energie

Ontwikkel rituelen voor meer energie.

Ontspanning

Leer om tijd te nemen voor jezelf en om je helemaal te ontspannen.

Kracht & Focus

Bouw lichamelijke en geestelijke kracht op.

Overgave

Geef je helemaal over aan het moment.

Liefde

Leven en ondernemen vanuit liefde.

 

Balans

Balans op je mat en in het dagelijkse leven.

Loslaten

Laat al je angsten en controle los.

Plezier

Doe het met een glimlach, wees flexibel en mild naar jezelf.


'You will be exactly as happy as you decide to be'

'Today is a perfect day to start living your dreams'

Met yoga ga je jezelf de liefde en de aandacht geven die jij verdient. Je gaat van inspanning naar ontspanning. Naar rust en ruimte. Je ontvangt opdrachten die je helpen om inzichten te krijgen in jezelf en veranderingen toe te passen die jij graag wilt waarmaken. Je gaat op reis om te ontdekken wat echt belangrijk voor je is. Om uit je hoofd te komen en weer meer naar je hart te gaan luisteren. Je maakt weer verbinding te maken met jezelf, met wie jij werkelijk bent, vanuit ontspanning, zodat jij weer meer naar je hart leert luisteren en dromen waar durft te maken.

Omdat je mee hebt gedaan aan de Online Yoga Challenge krijg je een jaar toegang tot de Online Yoga Community t.w.v. € 270,- met o.a. wekelijks yogalessen en meditaties die je ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling en bij het waarmaken van jouw dromen en verlangens.

Van actieve yang yogalessen tot ontspannende yin yogalessen. Tijdens nieuwe maan en volle maan vertel ik je meer over de maanenergie en wat die periode voor jou kan betekenen, wordt er een card deck reading georganiseerd en ontvang je een inspirerende boodschap helemaal ingetuned op jou.


Wil jij het nu écht anders gaan doen en voel je dat dit voor jou een volgende stap kan zijn?

Start dan op 7 januari met het Online Yoga Programma.

Reviews

Net voor de zomer leerde ik je kennen tijdens een yogales. Het was mijn eerste les en dit uurtje was ik je enige leerling. Wat was het een fijn uur. Met mijn ogen dicht kon ik op je stem door alle oefeningen heen. Dat vroeg echt om meer. 

Toen je me vertelde over je carrièreswitch, je droom om reizen en werken te combineren en je 7-Day Yoga Challenge, was ik diep onder de indruk. Je hebt mij met jouw verhaal aan het denken gezet. Er volgde meerdere lessen en ik schreef me in voor de gratis challenge. Vanuit Italie volgde ik online jouw lessen. Meditatie, oefeningen, uitleg. Mijn matje uitgerold aan de rand van het zwembad, de opkomende zon, het prachtige uitzicht op het Sibille gebergte. Ook je Online Yoga Programma heb ik gedaan. Ook nu weer deels in het buitenland: in de zon, op het strand. Thuis ligt mijn matje uitgerold en vind ik bijna elke dag wel een moment. De ene keer doe ik een korte meditatie en een aantal zonnegroeten, de andere keer is er meer tijd en kan ik meer houdingen oefenen.
Yoga geeft me rust. Letterlijk en figuurlijk. Even helemaal niks, behalve focus op jezelf. Op je adem. Soms best confronterend en lastig. Je moet echt alle gedachten en stress loslaten om in de boomhouding te blijven staan. Hoe fijn is het om te merken dat je steeds iets dieper in een houding kunt komen en dat iets ineens wel lukt. Wanneer het heel druk is en ik er niet aan toe kom, merk ik dat ik minder ontspannen ben. Onrustig, gejaagd. Soms helpt het dan om me alleen op mijn adem te focussen. Maar wat is het dan fijn om uiteindelijk wel ergens dat moment te vinden om even helemaal los te komen van alles.

Het is mooi om te zien hoe dingen op je pad komen. Door dat ene lesje van ons samen deze zomer ben ik me veel bewuster geworden van het belang om echt rust te creëren voor mezelf. Een moment van stilte waarin je je alleen maar focust op jezelf. Door fijne oefeningen of door focus op je adem. Wat dat oplevert is direct merkbaar voor de mensen om je heen. Meer ontspanning, meer aandacht, meer betrokkenheid. En voor mezelf: meer rust in mijn hoofd en lichaam en zo af en toe hele mooie inzichten. Meer leven in het nu en niet al in morgen of volgende week. Minder zorgen. Meer aandacht en liefde voor jezelf.
Xandra Tromp

Dit programma is voor jou als jij:

Nu aan alles voelt dat je het anders wilt, meer tijd wilt besteden aan jezelf. Goed voor jezelf wilt zorgen, zodat je vrijer en gelukkiger in het leven staat. 

Je voor de volle 100% gaat voor meer self-care!

FAQ

Veelgestelde vragen

Per week zul je ongeveer 4 uur kwijt zijn aan de video’s en opdrachten. Uiteraard bepaal jezelf hoeveel tijd je er aan wilt besteden en hoe diep je wilt gaan. 

Dit programma kost € 297,- en omdat jij mee hebt gedaan aan de Online Yoga Challenge krijg je er een jaarlidmaatschap van de Online Yoga Community bij.   

Nee, je hoeft geen ervaring te hebben met yoga. In de lessen begeleid ik je met mijn stem en geef verschillende opties aan. Het is belangrijk dat je goed luistert naar je lichaam en naar wat goed voelt voor jou. Daar gaan we samen mee aan de slag.

Ja, er is de mogelijkheid om het in 3 termijnen te betalen. Hier komen wel administratiekosten bij à 12,50 per factuur.