Online Yoga Challenge

Van inspanning naar ontspanning

Tijd, liefde en aandacht voor jezelf!Yoga is the journey of the self, through the self’ – The Bhagavad Gita –

Herken je dit?

Voel je je vermoeid?

Merk je dat je weinig energie hebt?

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt?

Zit je veel in je hoofd?

Ben je vaak heel streng voor jezelf?

Heb je vaak het gevoel: 'Is dit het nu?'


‘Fall in love with taking care of yourself. Mind. Body. Spirit.’

Hoe zou dit voor jou voelen?

Je meer innerlijke rust ervaart.

Je met meer aandacht en bewuster in het leven staat.

Je minder in je hoofd zit en weer meer gaat voelen?

Je meer energie ervaart gedurende de dag?

Je zowel fysiek als mentaal krachtiger voelt?

 

 

 

Ik ben Marja Bazuin en dankzij yoga, meditatie en NLP heb ik de afgelopen jaren geleerd meer en meer naar mezelf te luisteren en heb ik volledig voor mezelf gekozen en de stap genomen om het mooiste uit mezelf te halen en mijn dromen na te jagen en waar te maken. Stap voor stap.

Omdat ik er in geloof dat jij, net als ieder ander, het mooiste uit zichzelf mag halen. Helemaal jezelf mag zijn, op jouw manier mag werken om de wereld mooier mag maken met jouw talenten, kwaliteiten en expertise. Vanuit liefde en ontspanning.


De Online Yoga Challenge

Yoga staat voor verbinding. De verbinding tussen body, mind en soul. Contact maken met je lichaam, met je hart en met je intuïtie. Yoga is bewustwording. Van jezelf, je gedachten, je gedrag. Met aandacht aanwezig zijn in het nu. Acceptatie van wat er op dat moment is. Een positieve mindset. Lief zijn voor jezelf. Jezelf de aandacht geven die je verdient, zodat je dat weer kunt delen met anderen.

Yoga is meer dan alleen de fysieke houdingen op de mat.  In deze gratis Online Yoga Challenge ervaar je wat yoga is en wat het met en voor je kan doen. Je ontvangt in deze 7 dagen elke dag een e-mail met yogalessen, tips, opdrachten en ervaringen.

'Sometimes you have to stop thinking so much and just go where your heart takes you.'

'Yoga is not about touching your toes, it is what you learn on the way down.'

 

In deze 7 dagen word je je bewust van waar je nu staat en wat yoga voor jou kan doen. Je ontwikkelt een ochtend en een avondritueel waarin je gaat van inspanning naar ontspanning. Je maakt verbinding met body, mind & soul. Je ervaart meer rust en ruimte, luistert beter naar je lichaam en je gevoel. Als je regelmatig yoga beoefend word je gezonder, relaxter, blijer, helderder en krachtiger. En dat neem je mee in alle dingen die je doet.

De Online Yoga Challenge deze maand
in WENDY Magazine.Ben jij nieuwsgierig? 
Schrijf je in en ervaar wat yoga voor jou kan doen.

Reviews

‘In mijn vakantie heb ik iedere dag mijn yogamat uitgerold. De ene keer een meditatie, de andere keer zonnegroeten of een fijne ademhalingsoefening van jou. Kortom, een moment om even helemaal tot mezelf te komen. Nu ik er bewuster mee bezig ben, merk ik ook dat ik minder gestrest ben, meer los laat en minder mijn stempel druk op dingen. Liever voor mezelf en voor anderen. Als ik een dag niet de tijd heb gehad om even op mijn mat te liggen, voelt dat echt als een gemis. Al is het maar dat ik even met een muziekje de bodyscan doe.’
Xandra Tromp