Mediteren, Visualiseren & Activeren

Voel jij dat je nog meer contact mag maken met jou? Met de liefde en het licht dat jij in je hebt? 
Wil je meer plezier in je business & in life? 
Wil je dat het allemaal wat relaxter gaat, makkelijker en sneller?

Geef jezelf en je business een boost en start vandaag nog met Mediteren, Visualiseren en Activeren.  

 

'Remember: It all starts with you'

It’s time to connect. Your intuition & inner wisdom. Tune in op de frequentie van liefde. Maak echt contact met jouw hart. And shine your light. Als jij je licht laat schijnen en helemaal geconnect bent met jezelf, je higher purpose & het Universum, kun je creëren en manifesteren. Dan leef je vanuit liefde en overvloed. Overvloed in je leven & in je business.

Meditaties, visualisaties en activaties om je ochtend te starten, je creativiteit te boosten of je missie weer te voelen en ervaren. 
Te connecten met je intuïtie & innerlijke wijsheidEn heel vanuit afstemming aan de slag te gaan voor je bedrijf.

Alle wijsheid zit in jou en heb je altijd bij je! 
Jij hebt de sleutel in handen. Keer naar binnen, connect met je inner guidance en word nog succesvoller

Stem dan elke dag af. Op jou. Je bedrijf. Je missie. Je allerleukste klant. En laat de inspiratie, woorden en alle inzichten naar je toe komen.

Deze meditaties, visualisaties & activaties helpen je:
– te connecten met jou, je missie & je bedrijf
– om je er elke dag aan te herinneren wat je te doen hebt en de antwoorden en acties naar jou te laten komen
– jouw energie te shiften en kom je weer terug in jouw hoge, liefdevolle energiefrequentie
– verbinding te maken met jou, je higher purpuse & het Universum, zodat je daar volledig op durft te vertrouwen.

Voor € 77,- ex BTW start je vandaag nog.

Let's discover & explore

Mijn naam is Marja. Vol enthousiasme, blij, creatief en altijd in voor een nieuw avontuur en het ontdekken van nieuwe dingen. Persoonlijk & spiritueel én in mijn business. Altijd in op reis en in ontwikkeling. Ik heb jaren lang ‘hard’ gewerkt, zat veel in de actie energie en had steeds het idee dat ik van alles moest ‘produceren’. Om maar gezien te worden en succesvol te zijn. Inmiddels heb ik ontdekt dat dat heel anders kan. Het mag veel meer vanuit overgave, zachtheid en ontspanning. En ik houd er absoluut van om dingen anders te doen, op mijn manier en vanuit mijn eigen liefdevolle energie. En dat ben ik gaan toe passen in mijn bedrijf. Werken volgens mijn inner guidance. Luisteren naar mijn lichaam en de boodschappen van boven. Intuïtief. De grote beslissingen die ik maakte vanuit mijn inner guidance waren altijd kloppend. En vanuit dat intuïtieve vertrouwen, ontspanning en plezier richt ik nu mijn business & life in. Mijn missie is licht, liefde, plezier en overvloed verspreiden en ik gun het jou ook om ook op jouw unieke en authentieke te leven & ondernemen. It’s time to do it your way!

Contact