F.L.O.W.
Programma

Meer regie, vertrouwen
& vrijheid

In 90 dagen aan de slag met jezelf!
Contact maken met je hart en je intuïtie.
Je dromen onderzoeken en stappen zetten
om
deze om te zetten naar werkelijkheid.'Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails.'

Dream. Explore. Discover.

Herken je dit?

Je hebt jaren geleden een studie afgerond, in dat vakgebied een baan in gevonden, alleen je hebt er niet zo heel veel plezier meer in en wordt er helemaal niets blij meer van.

Je voelt je moe, opgebrand en hebt weinig zin om naast je werk nog dingen te ondernemen.

Je bent te druk om stil te staan bij jouw dromen en verlangens.

Je hebt het gevoel dat je gevangen zit in het 9-5 ritme en niet jouw volledige potentieel benut.

Je hoofd zit vol gedachten die alle kanten op gaan en je voelt je daardoor erg onrustig.

De dagen vliegen aan je voorbij. Je voelt je geleefd en je vraagt jezelf regelmatig af: 'Is dit het nu?’

Je hebt het gevoel dat er meer is, dat je echt van betekenis kunt zijn, alleen je weet niet zo goed waar je moet beginnen.


“She turned her can'ts into cans and her dreams into plans.”

Hoe zou dit voor jou voelen?

Je hebt tijd, rust en ruimte om te ontdekken waar je echt blij van wordt en waar je energie van krijgt.

Je ontdekt waar jouw potentieel ligt en maakt weer contact met jouw dromen en verlangens.

Je laat angsten en oude overtuigen los.

Je haalt het mooiste uit jezelf en deelt dat met de mensen om je heen.

Je voelt je energiek, zit lekker in je vel en staat vol zelfvertrouwen in het leven.

Jij hebt de regie, jij bepaalt en je zet elke dag een stap om jouw droom werkelijkheid te maken.

Ik ben Marja Bazuin en dankzij yoga, meditatie en NLP heb ik de afgelopen jaren mijzelf en mijn dromen en verlangens heel goed leren kennen en ontdekt hoe belangrijk het is om naar je hart en je intuïtie te luisteren, zodat je vanuit daar stappen kunt zetten, het mooiste uit jezelf kunt halen om je dromen na te jagen en deze waar te maken.  

De combinatie van deze drie pijlers heeft geresulteerd in de F.L.O.W. methode. F.L.O.W. staat voor Fun + Leiderschap + Overgave & Vertrouwen = jouw Werkelijkheid.

Omdat ik er in geloof dat jij, net als ieder ander, het mooiste uit jezelf mag halen. Helemaal jezelf mag zijn, op jouw manier mag werken om de wereld mooier mag maken met jouw talenten, kwaliteiten en expertise. En jouw droom om mag zetten naar werkelijkheid..

F.L.O.W.

Het programma voor de enthousiaste, ondernemende vrouw die haar verlangen naar een eigen bedrijf om wil zetten naar werkelijkheid. 

FLOW staat voor Fun + Leiderschap + Overgave & Vertrouwen = jouw Werkelijkheid

Fun

Plezier hebben in alles wat je doet. Elke dag opnieuw. De wereld mooier maken met jouw wijsheid, kennis & expertise en daarbij het allermooiste uit jezelf halen. Vanuit liefde en ontspanning. 

 

Leiderschap

Als jij de regie hebt over jouw leven kun jij je dromen waarmaken. Dan weet je welk pad je moet volgen, wat je moet doen en maak je elke dag keuzes die daarbij helemaal aansluiten. 

 

Overgave & Vertrouwen

Je voelt je krachtig, vol zelfvertrouwen en durft vanuit ontspanning te ondernemen. Je vertrouwt op jezelf, op de mensen om je heen en dat de situaties die op jouw pad komen je iets willen leren, waardoor je kunt groeien als mens.'Sometimes you have to stop thinking so much and just go where your heart takes you.'

'Just because my path is different doesn't mean I am lost.'

Het F.L.O.W. programma

3 maanden

Een traject van 3 maanden waarin je stap voor stap aan de slag gaat met jezelf en met jouw dromen en verlangens, zodat jij deze om gaat zetten naar werkelijkheid.

Coaching

  • Een coaching programma met video’s, tools, opdrachten en dagelijkse support in een online community.

Online

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving met daarin de 4 modules. Deze modules kun je volgen op jouw manier. Waar en wanneer jij wilt. Je blijft een jaar lang toegang houden tot de modules.

Coach call

Je krijgt wekelijks toegang tot een coach call van 1,5 uur met maximaal 7 deelnemers.

Mastermind

Je krijgt 2 live mastermind dagen in Zwolle.

Deelname

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers


'You will be exactly as happy as you decide to be'

'Today is a perfect day to start living your dreams'

Over F.L.O.W.

Module 1 Fun

Je gaat ontdekken wie je diep van binnen bent, je authentiek zelf, waar je blij van wordt en energie van krijgt. Je brengt je talenten en passies in kaart en ontdekt wat jou uniek maakt. Met verschillende technieken en meditaties maak je weer contact met jouw dromen en verlangens.

Module 2 Leiderschap

Waarom doe je wat je doet? In deze module ga je aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap. Wat zijn jouw overtuigingen? Welke dienen jou en welke mag je loslaten? Wat drijft jou als persoon? En wanneer sta jij helemaal in je kracht?

Module 3 Overgave & Vertrouwen

Vertrouw jij helemaal op jezelf? En durf jij je volledig over te geven aan wat er op je pad komt, zonder daarbij jouw droom uit het oog te verliezen? Je gaat d.m.v. opdrachten, meditatie en coach technieken aan de slag met zelfliefde en vertrouwen.

Module 4 Werkelijkheid

Het is tijd voor actie! Jij wilt je droom omzetten naar werkelijkheid. In deze module formuleer je jouw missie en visie en zet je deze om in een concreet actieplan met doelen die jou motiveren en in beweging brengen.

Voel je dat dit voor jou een volgende stap kan zijn?

Vraag nu een gesprek aan om te ontdekken of jouw verlangens aansluiten bij het F.L.O.W. Programma. De eerstvolgende startdatum is in juni 2019.

Reviews

Wat heb je me op een bijzondere reis genomen. Wat heb je een geweldig programma in elkaar gezet. Echt mijn complimenten daarvoor. Je maakt de wereld een stukje mooier met wat je doet.
Chantal van Rosmalen
Marja zorgt meteen voor een open en warme sfeer. Ze liet mij weer contact maken met mijn lichaam door fijne yoga oefeningen en meditaties. Ik kon weer helder denken en contact maken met mijn hart. Mijn droom werd steeds duidelijker.
Liselot Veldman
De onderwerpen waar Marja dieper op ingaat spraken me aan en daar wilde ik voor mezelf verder aan werken. Het hielp mij verder, gaf mij een push in de juiste richting. Om iets nieuws te leren heb je namelijk lef nodig. Zet die eerste stap, doe waar jij blij van wordt.
Elsemiek Gerritzen

Dit programma is voor jou als jij:

  • Nu aan alles voelt dat je het anders wilt,
    jij de regie wilt pakken en je droom en verlangen 
  • naar een eigen bedrijf wilt waarmaken.
  •  

Je er voor de volle 100% aan wilt werken en er vol overgave instapt. 

Wil jij ontdekken of het F.L.O.W Programma jou kan helpen meer regie, vertrouwen en vrijheid te krijgen?

Vraag nu een gesprek aan om te ontdekken of jouw verlangens aansluiten bij het F.L.O.W. Programma. De eerstvolgende startdatum is in juni 2019.

FAQ

Veelgestelde vragen

Per week zul je ongeveer 4 uur kwijt zijn aan de video’s en opdrachten. Uiteraard bepaal jezelf hoeveel tijd je er aan wilt besteden en hoe diep je wilt gaan. 

Dit leg ik je graag uit in een persoonlijk gesprek. 

Ja, je kunt het programma opgeven als studie/opleidingskosten. 

Ja, er is de mogelijkheid om het in 3 termijnen te betalen. Hiervoor komen wel administratiekosten bij.