De energie van de maand november

De energie van de maand november is heel intens. Oude patronen en beperkende overtuigingen als: ‘Ben ik wel goed genoeg?’ ‘Mag ik er wel zijn?’ ‘Kan ik dit wel?’ ‘Ben ik het wel waard?’ komen allemaal weer aan het licht. Herken jij het ook?

Ga jij mee in deze gedachten? Laat jij deze gedachten jouw dag of misschien zelfs jouw week bepalen? Of lukt het jou om ze te zien zoals ze zijn en zie jij dat het oude gedachten en patronen zijn die niet meer dienen?

Wat mij heel erg helpt is het grote bewustzijn dat ik de afgelopen jaren heb ontwikkelt door yoga en meditatie. Daardoor ga ik niet snel meer mee in deze gedachten en lukt het mij steeds beter om ze te zien zoals ze zijn: irreële, oude gedachten en patronen die niet meer dienen.

En als het wel gebeurt, als ik te veel mee ga in deze oude, vaak onzekere gedachten, rol ik mijn yogamat uit voor een fijne les, neem de tijd om een meditatie te doen of ga ik lekker naar buiten voor een wandeling. Om alles wat er voorbij komt er te laten zijn. Te accepteren wat er zich op dat moment aandient. En het daarna los te laten. Afstand te nemen. Mij te realiseren dat deze oude patronen niet meer van nu zijn. Ik mag ze loslaten. Ik ga van angst naar liefde en vertrouwen. En daarin klopt alles altijd!

Wil jij ook bewuster worden? Bewuster van je lichaam, je gedachten en gevoelens? Van 27 december t/m 2 januari organiseer ik opnieuw een gratis online 7 Day Yoga Challenge.

Meld je hier aan en ervaar wat yoga voor jou kan doen!

Liefs Marja

Ps. Als je je inschrijft ontvang je mijn nieuwste e-book:
‘7 Mindful tips voor december’! 
Speciaal voor jou. Om echt vol aandacht te genieten van de deze mooie en gezellige maand!