Dromen en doelen voor 2017!

Zo leuk om te doen! Het maken van een vision board. Zondag maakte ik 2 vision boards voor 2017. Dat wat ik wil bereiken én dingen waar ik nog meer aandacht aan wil besteden. Zo wil ik mijn hart blijven volgen, mezelf absoluut op nummer 1 zetten én in de Spotlights gaan staan!

Het maken van een vision board is magisch. Het geeft mij altijd een heerlijk gevoel om te creëren. Ik ervaar een fijne flow en laat mijn creativiteit stromen. Met beeld en woorden creëer je dat wat je heel graag wilt waarmaken, wilt bereiken. Je verlangen wordt helder en het geeft je focus. Vanuit daar kun je die stappen nemen die belangrijk zijn om je doelen waar te maken.

Wat is jouw verlangen? Wat wil jij waarmaken in 2017?

img_1179

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *