1:1 Business Traject

Een volledig op jou en je bedrijf afgestemd traject waarin we dieper ingaan op waar je nu staat en waar je naar toe wilt. En dat gaat verder dan wat je gewend bent. We werken afgestemd en op een hoge, liefdevolle frequentie. 

Want jij bent die hoogbewuste, enthousiaste vrouw met een missie klaar voor de volgende stap.

'Back to your roots'

Terug naar jouw, naar je higher purpose. Naar dat element waarvan je niet eens altijd in woorden kunt uitleggen wat je nu precies doet. Wat het wel doet: het maakt jou uniek, authentiek & origineel. En dát mag jij inzetten in je bedrijf. Daar kun jij mensen echt mee helpen. Dat ene maakt jou jou.

En believe me, een succesvol bedrijf ontstaat vanuit ontspanning, overgave, die relaxedheid & plezier. Jouw inner guidance helpt je daarbij, wel in verbinding met je zakelijke kant. Want hé, die mag er ook zijn. Jij mag namelijk heel veel geld ontvangen voor wat je doet. Omdat je daar ook weer anderen mee kunt helpen. It’s a ripple effect.

Waar sta je nu?

We kijken ook naar je aanbod, je verdienmodel, je online imago (website & social media) en waar jij vanuit je hart echt naar toe wilt. Terug naar jouw core business. Dat wat bij jou heel makkelijk, snel & vol energie gaat. Moeiteloos & heel natuurlijk. Iets waarvan jij denkt: maar daar kan ik toch geen geld voor vragen?

 

What to expect?

Een traject van 3, 6 of 9 maanden waarin ik van te voren helemaal ‘intune’ op jou en je bedrijf en de mogelijkheden die er voor jou zijn. Na deze maanden is je energie geshift naar een nieuw level. Je voelt je on top of the world, weet wat je te doen hebt en hebt dit omgezet naar concrete stappen.

 You know where you want to go. You know the way. The only way up is in! 

Thema's

A big change in mindset

Van tekort naar overvloed, van angst naar liefde 

Letting go of the old


Het loslaten van oude overtuigingen, oude gewoonten en learning new ones

Shaming & gaming


Je verslavingen en afleidingen uit de weg gaan
 en breng focus aan

LovE & Light energy

Voel & ervaar de liefde, het vertrouwen, de fun & de vrijheid

Met impact & tact verkopen


Intunen op jouw klant, jouw business en je aanbod

Show up, rise up


Zet je bedrijf als merk neer, je aanbod, je klanten. Next level business. 

Are you ready? Let's get in touch

Let's discover & explore

Hi! This is me! Mijn naam is Marja. Vol enthousiasme, blij, creatief en altijd in voor een nieuw avontuur en het ontdekken van nieuwe dingen. Persoonlijk & spiritueel én in mijn business. Altijd in op reis en in ontwikkeling. Ik heb jaren lang ‘hard’ gewerkt, zat veel in de actie energie en had steeds het idee dat ik van alles moest ‘produceren’. Om maar gezien te worden en succesvol te zijn. Inmiddels heb ik ontdekt dat dat heel anders kan. Het mag veel meer vanuit overgave, zachtheid en ontspanning. En ik houd er absoluut van om dingen anders te doen, op mijn manier en vanuit mijn eigen liefdevolle energie. En dat ben ik gaan toe passen in mijn bedrijf. Werken volgens mijn inner guidance. Luisteren naar mijn lichaam en de boodschappen van boven. Intuïtief. De grote beslissingen die ik maakte vanuit mijn inner guidance waren altijd kloppend. En vanuit dat intuïtieve vertrouwen, ontspanning en plezier richt ik nu mijn business & life in. Mijn missie is licht, liefde, plezier en overvloed verspreiden ik gun het jou ook om ook op jouw unieke en authentieke te leven & ondernemen. It’s time to do it your way!