7-Days of Abundance

Van angst naar liefde. Van tekort naar overvloed.

Everything is energy

Alles is energie. Je gedachten, je lichaam, je emoties en je gevoelens. En wat jij uitstraalt, dat trek je aan. 
Wat wil jij aantrekken? Liefde, overvloed, klanten, geld, succes? Het begint allemaal bij jou. 

In deze 7-Days of Abundance neem ik je mee op reis naar een leven vol overvloed op alle gebieden: de liefde, relaties, persoonlijke ontwikkeling & je business. 

What to expect?

  • Je wordt je bewust van je mindset, je overtuigingen, je emoties en gevoelens. 
  • We kijken naar je energie en gaan van laag naar hoog, van angst & onzekerheid naar liefde & een diep vertrouwen in jezelf & je business. 
  • Je ontdekt en ‘verzilvert’ jouw creatie-kracht. 
  • Je leert hoe je jouw dromen en verlangens manifesteert in jouw werkelijkheid. 

Voor wie?

De 7-days of Abundance is voor de snelle, enthousiaste, daadkrachtige vrouw die weet wat ze wil, impact maakt en dat vanuit afstemming, ontspanning & plezier wil doen. 

Voel jij dat je klaar bent voor de ‘next step’ in je business? Wil je jouw bedrijf ook helemaal runnen vanuit je hart, je intuïtie en in samenwerking met het Universum? Met als gevolg succes & financiële overvloed? Dan is deze 7-daagse perfect voor jou. 
En trust me, dit is groter en gaat voorbij aan geld. Dat laat ik je allemaal voelen. 

Je leert afstemmen op jouw unieke tempo en je eigen wijsheid. Je komt in verbinding met je vrouwelijke kracht en in verbinding met het Universum. Je ontvangt de tools om controle los te laten en te vertrouwen op de perfecte timing van het Universum & het leven. 

The 7-Days

Day 1 Remember

Remember who you are and why you are here. Wie ben je? En wat heb jij vanuit je hart te delen met wereld? 

Day 2 activate

Het oude loslaten en het nieuwe activeren. Je gaat jezelf een nieuw verhaal vertellen. How? I will show you. 

Day 3 Connect

Connect met je ‘inner guidance’. Alles wijsheid zit in jou. Je moet er wel voor open staan en naar durven luisteren. 

Day 4 Believe

Geloof er vanuit je hart in dat echt alles mogelijk is. Tune in op de energie van het Universum en de oneindige intelligentie. 

Day 5 Trust

Vertrouw! Jezelf, de ander, je business, het Universum. Wel begint dit bij jou. Vertrouw jij echt op jezelf? 

Day 6 Inspired action

Afgestemd in actie komen om je dromen en verlangens waar te maken. Hoe doe je dat? I’ll guide you. 

Day 7 Integration

Connecting the dots. It’s time to make it happen.
Zet je intentie en maak commitment. 

How it works?

  • Je ontvangt 7 dagen lang elke ochtend een e-mail met een afgestemde audio, meditatie, inspiratie en opdracht.
  • Je ontvangt tips, trics & tools om gelijk aan de slag te gaan.

Voel jij nu een ja?

T/m 9 april 2023 start je vandaag nog voor €97,- ex BTW.  

Het wordt een magische 7 dagen. Vol licht, liefde en overvloed. We maken er een feestje van. 

 

spirituele reis

In 7 days of Abundance neemt Marja je mee op een toegankelijke, spirituele reis. Elke dag begint met een korte en fijne meditatie waaruit je de hele dag inspiratie haalt. De bijbehorende schrijfopdrachten zorgen ervoor dat je de visie die je tijdens de meditatie krijgt, vastlegt. De 7 days of Abundance leerde mij dat ik, door te focussen op wat ik echt wil en daar kracht uit te halen, heel veel energie kan genereren. Ik sloot de week af met een nieuwe visie en handvatten voor de toekomst. Marja heeft een hele warme en fijne uitstraling waar je je veilig bij voelt. De 7 Days of Abundance is een hele mooie stap als je opzoek bent naar hoe je, met plezier, nóg meer overvloed in je leven kunt creëren.
Sophie

Let's discover & explore

Hi! This is me! Mijn naam is Marja. Vol enthousiasme, blij, creatief en altijd in voor een nieuw avontuur en het ontdekken van nieuwe dingen. Persoonlijk & spiritueel én in mijn business. Altijd in op reis en in ontwikkeling. Ik heb jaren lang ‘hard’ gewerkt, zat veel in de actie energie en had steeds het idee dat ik van alles moest ‘produceren’. Om maar gezien te worden en succesvol te zijn. Inmiddels heb ik ontdekt dat dat heel anders kan. Het mag veel meer vanuit overgave, zachtheid en ontspanning. En ik houd er absoluut van om dingen anders te doen, op mijn manier en vanuit mijn eigen liefdevolle energie. En dat ben ik gaan toe passen in mijn bedrijf. Werken volgens mijn inner guidance. Luisteren naar mijn lichaam en de boodschappen van boven. Intuïtief. De grote beslissingen die ik maakte vanuit mijn inner guidance waren altijd kloppend. En vanuit dat intuïtieve vertrouwen, ontspanning en plezier richt ik nu mijn business & life in. Mijn missie is licht, liefde, plezier en overvloed verspreiden en ik gun het jou ook om ook op jouw unieke en authentieke te leven & ondernemen. It’s time to do it your way!

Contact