1-op-1 ‘Intune’
Business Catch Up

Een volledig op jou en je bedrijf afgestemde online meeting waarin we dieper ingaan op waar je nu staat en waar je naar toe wilt. En dat gaat verder dan wat je gewend bent. Dit doen we op een high energy level. Want jij bent die hoogbewuste business woman met een missie en bent klaar voor de volgende stap.

Een catch up met jouw bedrijf. Over je aanbod, je verdienmodel, je online imago (website & social media) en waar jij vanuit je hart echt naar toe wilt. Terug naar jouw core business. Dat wat bij jou heel makkelijk, snel & vol energie gaat. Moeiteloos & heel natuurlijk. Iets waarvan jij denkt: maar daar kan ik toch geen geld voor vragen? En waarvan je niet eens altijd in woorden kunt uitleggen wat je nu precies doet. Wat het wel doet: het maakt jou uniek, authentiek & origineel. En dát mag jij inzetten in je bedrijf. Daar kun jij mensen echt mee helpen. Dat ene maakt jou jou.

En believe me, een succesvol bedrijf ontstaat vanuit ontspanning, die relaxedheid & plezier. Jouw intuïtie helpt je daarbij, wel in verbinding met je zakelijke kant. Want hé, die mag er ook zijn. Jij mag namelijk heel veel geld ontvangen voor wat je doet. Omdat je daar ook weer anderen mee kunt helpen. It’s a ripple effect. 

 

What to expect

Twee keer een online meeting van 1,5 uur waarin ik van te voren helemaal ‘intune’ op jou en je bedrijf en de mogelijkheden die er voor jou zijn. Na de meetings is je energie geshift naar een nieuw level. Je voelt je on top of the world, weet wat je te doen hebt en hebt dit omgezet naar concrete stappen.

You know where you want to go. You know the way.

About me

This is me. Love Rebel & Energy Clearer. Ik zie het, ik voel het en ik doe het. Altijd al gedaan. Studeren & reizen in het buitenland, starten met mijn bedrijf, dromen waarmaken.

Zodra ik ‘intune’, luister en voel komen de inzichten, de antwoorden en de inspiratie en zet ik deze om in actie. Persoonlijk, in de liefde & business wise. Ik transformeer energie door de juiste vragen te stellen. Met jarenlange ervaring in het manifesteren van mijn werkelijkheid, mijn spirituele reis, in de marketing & communicatie en als ondernemer breng ik jou in beweging. Je ontvangt de tools om van jouw bedrijf een business te maken die Sky High gaat. Because that’s why you’re here.

Jij wilt het verschil maken. Impact. Anderen helpen. Dat mag gezien worden en daar mag je ook goed voor betaald worden! 

  

Let's do this!

Reviews

Wat heb je een geweldig programma in elkaar gezet. Echt mijn complimenten daarvoor. Je maakt de wereld een stukje mooier met wat je doet.
Chantal van Rosmalen
Marja liet mij weer contact maken met mezelf. Ik kon weer helder denken en contact maken met mijn hart. Mijn droom werd steeds duidelijker.
Liselot Veldman
De onderwerpen waar Marja dieper op ingaat spraken me aan en daar wilde ik voor mezelf verder aan werken. Het hielp mij verder, gaf mij een push in de juiste richting. Om iets nieuws te leren heb je namelijk lef nodig. Zet die eerste stap, doe waar jij blij van wordt.
Elsemiek Gerritzen

In de media